chamises جمعیت انتقال لرستان مصدومیت جوان مصدوم

chamises: جمعیت انتقال لرستان مصدومیت جوان مصدوم ارتفاعات سفیدکوه خرم آباد امدادگران

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

گت بلاگز اخبار پزشکی نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: نتیجه های ارزیابی طرح «پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی کشور» نشان می دهد که نان مهمترین

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

عبارات مهم : تغذیه

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: نتیجه های ارزیابی طرح «پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی کشور» نشان می دهد که نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها هست.

طرح پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی کشور یکی از برنامه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی است که به صورت یکسان با شرکت غذا و دارو در سال 95 شروع شده است و تا کنون در حال انجام است.

در این طرح تعدادی از عوامل خطر تغذیه ای مشمول بر نمک در مواد غذایی صنعتی و سنتی کشور مورد ارزیابی قرار گرفته است که نتیجه های این ارزیابی به شرکت غذا و دارو هم ارائه شده است است.

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

براساس نتیجه های ارزیابی های انجام گرفته، تغییرات بسیار خوبی در دستورالعمل ها و ضوابط وزارت بهداشت در ارتباط با حد مجاز نمک در مواد غذایی انجام گرفته است.

دکتر هدایت حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، اظهار کرد: باتوجه به نوع رژیم غذایی ایرانی ها، بیشترین مقدار نمک دریافتی روزانه ما از طریق مصرف نان هست؛ بعد از آن پنیر رتبه دوم و دوغ رتبه سوم را به خود تخصیص داده شده است داده است.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: نتیجه های ارزیابی طرح «پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی کشور» نشان می دهد که نان مهمترین

وی حدمجاز مصرف روزانه نمک را 5 گرم اعلام کرد و گفت: براساس استاندارد موجود مقدار نمک در نان باید یک درصد باشد که باتوجه به میانگین مصرف روزانه حدود 300 گرم، 3 گرم نمک مورد نیاز بدن از طریق نان تامین می شود.

حسینی مصرف میانگین روزانه نان در کشور را حدود 300 گرم جهت هر فرد اعلام کرد و گفت: هرچند تفاوت هایی بین گروه های جمعیتی و سنی وجود دارد ولی ایرانی ها به طور میانگین در روز حدود 300 گرم نان مصرف می کنند.

وی بیان داشت: ارزیابی های این طرح نشان داد که بسیاری از نان های موجود در کشور هم، دارای نمک بیش از مصوب شرکت غذا و دارو و شرکت استاندارد است.

نان مهمترین منبع دریافت نمک در بین ایرانی ها است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به وجود نمک پنهان در مواد غذایی اشاره کرد و گفت: بعضی از انواع نمک دریافتی ما از نوع نمک پنهان در غذاها است که ما آن احساس نمی کنیم، ولی بدن ما آنها را دریافت می کند.

واژه های کلیدی: تغذیه | ایرانی | دریافت | روزانه | دریافتی | رژیم غذایی | مواد غذایی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب خارجی معروف
  • قیمت کیندل
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • خرید کتاب الکترونیکی خارجی
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • کتاب های اقتصاد اورجینال
  • کتب کتابخانه وAPI زبان اصلی
  • کتاب های بازیهای کامپیوتری اورجینال
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • خرید کتاب های کامپایلرها از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع نرم افزار آفیس
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • دانلود منابع مرجع شبکه